Кръвта на дракона: употреби, странични ефекти, взаимодействия и предупреждения

Каламус драко, Деймонорпс драко, Драконис Ресина, Дракорубин, Драконовата кръв Палм, Драгониър, Драгониър на Канарските острови, Палмър Санг-Дракон, Санг Дракон, Сан д драгон, Санг драгън, Сангре драго.

Кръвта на дракона е червена субстанция (смола), която се отстранява от плода на дърво, наречено Daemonorops draco; Хората използват кръвта на дракона за диария и други проблеми с храносмилателния тракт; Някои хора прилагат кръвта на дракона директно върху кожата като средство за изсушаване (стягащо).

Няма достатъчно информация, за да се знае как работи кръвта на дракона.

Недостатъчно доказателство за; Диария; Проблеми с храносмилането; Други условия. Необходими са повече доказателства, за да се оцени ефективността на кръвта на дракона за тези употреби.

Кръвта на Дракона изглежда безопасна за повечето възрастни, когато се приема през устата. Но няма достатъчно информация, за да се знае дали е безопасно да се използва кръвта на дракона върху кожата; Специални предупреждения и предпазни мерки: Бременност и кърмене: Не се знае достатъчно за употребата на кръвта на дракона по време на бременност и кърмене. Останете на сигурно място и избягвайте употребата.

Понастоящем нямаме информация за взаимодействията на DRAGON’S BLOOD

Подходящата доза на кръвта на дракона зависи от няколко фактора, като възрастта, здравето на потребителя и няколко други условия. По това време няма достатъчно научна информация, за да се определи подходящ обхват от дози за кръвта на дракона. Имайте предвид, че природните продукти не винаги са задължително безопасни и дозировката може да е важна. Уверете се, че следвате съответните указания на етикетите на продуктите и се консултирайте с вашия фармацевт, лекар или друг медицински специалист преди употреба.

Препратки

Gruenwald J, Brendler T, Jaenicke С. PDR за растителни лекарства. 1st ed. Montvale, NJ: Медицинска икономическа компания, Inc., 1998.

McGuffin М, Hobbs С, Upton R, Goldberg A, eds. Ръководство за ботаническа безопасност на Асоциацията за билкови продукти. Boca Raton, FL: CRC Press, LLC, 1997.

Естествени лекарства Пълна база данни за потребителите. Вижте пълната професионална версия на природната медицина. Факултет “Терапевтични изследвания 2009”.

Ex. Женшен, витамин С, депресия