Диабет при деца: специални лагери – преглед на темата

Диабетни тенденции

Лагерите за деца с диабет предоставят възможност на детето да се срещне и да споделя опит с други деца, които имат заболяването. Тези лагери подкрепят детето да поеме отговорност за болестта си и да придобие независимост при диабетната грижа. Това също е забавно открито преживяване, което може да включва плуване, туризъм или други спортове.

Шери Бъфингтън знае веднага, когато тя е изтласкана; Аз ще започна да се чувствам горещо “, казва тя.Тогава топлината наводнява тялото й, тя тества кръвната си захар.Той е почти винаги висок.Бумингтън не си представя връзката.Стресът е известно, че скочи кръвната захар, наричана още глюкоза. “Това е много често срещано явление”, казва Кевин Панталоун, лекар от ендокринолога в Кливланд Клиника. “Стресът може да повиши нивата на хормоните в организма, особено кортизола, което може да повиши кръвната захар; Хормон …

Тези лагери се управляват от обучен медицински и лагерен персонал. Те имат за цел да поддържат нивата на кръвната захар на децата в целеви диапазон чрез балансиране на дозите инсулин с повишеното ниво на активност и прием на храна.

Уверете се, че лагерът е акредитиран от Camping Association; Прегледайте правилата на лагера. Политиките за лагера включват управление на диабетната грижа на детето ви, управление на други медицински състояния, спешна помощ, планирани дейности и излети и образователни предложения. Правилата за отваряне и затваряне на лагера също ще бъдат включени в политиките, като например време за отпадане и отписване; Попълнете медицинска форма, преди детето ви да посещава лагера. Този формуляр съдържа информация за миналата медицинска история на детето ви и имунизационния му запис. Той също така изисква информация за количеството, схемата на дозите и видовете инсулин, които детето Ви приема. Това може да изисква регистриране на нивата на кръвната Ви захар и дозировката на инсулина на Вашето дете за предходната седмица. Лекарят на детето ви може да се наложи да предостави известна информация; Документация за имунизацията в детска възраст (Какво представлява PDF документ ?, Вашата медицинска история за семейството (Какво представлява PDF документ?)

За да помогнете на детето ви да има добър опит в лагера