Не печелете тегло на почивка тази година – 5 съвета

Когато сте на почивка, е твърде лесно да се откажете от всичко, което знаете за здравословно хранене – и след това се върнете вкъщи, неспособно да натискате панталоните си. Но експертите казват, че е възможно да се отдадете на любимите си храни и напитки, докато сте на почивка, без това да доведе до увеличаване на теглото.

Вярно е, че ваканциите не са време да се опитате да отслабнете – но те също не трябва да слагат допълнителен зъб на колана си.

“Поддържането на теглото си е реалистична цел по време на почивката си”, казва Даун Джаксън-Блатнер, РД, говорител на Диетичната асоциация.

Така че, преди да поръчате това допълнително pina colada в бара нагоре, разгледайте тези пет прости стратегии, за да избегнете отслабване

Ваканциите трябва да бъдат възможност за повторно активиране, освежаване и отпускане – не е извинение да се вземе почивка от здравето. Когато планирате почивката си, изберете местоположения, които ще ви позволят да се занимавате с физически дейности, които ви харесват. Имайте предвид, че физическата активност е билетът да се насладите на допълнителни калории без наддаване на тегло.

Например, Джаксън-Блатнер и семейството й търсят места, където могат да влязат в 5K състезания. “Това е забавно, ние го обичаме и ние изграждаме ваканциите си около дейности, които можем да направим заедно”, казва тя.

Ако бягате не е ваш стил, помислете за места, където можете да се разходите или да се разхождате, да се возят велосипеди, да водите водни спортове или да използвате тенис кортове или фитнес зала на хотела.

Без работни графици, които изискват време, трябва да сте в състояние да се поберат в забавни фитнес дейности всеки ден. Разходете се по голф игрището, играйте баскетбол, плувайте, разходка, каяк, велосипед, играйте тенис – го наречете, правете го поне за един час всеки ден.

Здравословни, вкусни рецепти от и списание “Хранене добре”.

Докато упражнявате, трябва да броите между …